City Lighting & City El Anlæg Historie

N.J. Design som var firmaets navn dengang, blev startet i 1987 af Nina & Jan Hjorth som et fritidsfirma på en ide om at fremstille en smuk og tidsløs postkasse, der kunne holde til det barske Danske vejr, og stå smukt igennem mange år og modtage posten.

Igennem årene ændredes firmaets navn til N.J Lys & Teknik og fungerede som belysning og ingeniørfirma da Jan Hjorth besluttede sig at opsige sit job og satse 100%, firmaet udviklede og producerede forskellige specielle belysningsarmaturer, og styringer til blandt andet servicestationer og udendørsbelysning.

I begyndelsen af 1990 begyndte firmaet at udleje belysninger og opsætte bannere mediebranchen i Danmark, samtidig med at belysningsprodukterne og styringer blev eksporteret til flere, og flere lande rundt om i hele verden, specielt Norden, USA, Mellemøsten & Australien var store markeder.

I 2002 efter en krise på eksportmarked og nogle mislykkedes fejlinvesteringer i ejendomme ændres firmaet til et Aps. og fik navnet City Lighting, udvikling og produktion af belysningsarmaturer blev stoppet og man satsede nu udelukkende på forskellige tradionelle elinstallationsarbejder og udlejning af belysning og montage af banner til reklamebranchen, som efterhånden fyldte mere og mere.

I perioden fra 2002 til 2012 udviklede reklamebranchen s outdoor marked sig radikalt, der blev opsat og monteret mange banner med specieal effekter, da dette medie jo var nyt og City Lighting var både de største og mest kreative, på marked i den periode og udførte mange sjove og tossede projekter.

I 2012 tog næste genaration over idet Andreas Hjorth kom ind i firmaet og navnet blev ændret til det nuværende City El-Anlæg Aps.
City El-anlæg Aps. udfører idag alle typer el & montage opgaver, og har udvidet med søsterselskabet Rudersdal Lift Aps. som udlejer lifte og andet materiel, men udlejning, service og installationsarbejde til Outdoor media og reklamebranche er stadigvæk den største del af firmaets arbejdsopgaver.

Vi var de første i Danmark der monterede reklamebanner direkte på facader og stilladser i 1990, og vi har gennem tiden monteret mellem 7-10 millioner m2 banner, og vi monterer i dag omkring 1000000m2 banner om året for vores forskellige kunder.

Vi er i dag absolut Danmarks største opsætter af reklamebanner, på facader, stilladser, lygtepæle, containere mv.

Der er ikke nogle banner vi ikke kan monterer, og det er kun få gange vi må sige nej, hvis vores vurdering er at det bannerne skal monteres på ikke kan holde, selv glasfacader er det muligt at opsætte banner på.

Vi giver generelt garanti for at de banner vi monterer ikke falder ned, og skulle de falde ned ved en vindstyrke under 8m/ sek . monterer vi dem igen uden beregning såfremt banneret er produceret ifølge vores specifikationer.

Vi udfører alle opgaver med vores egne lifte op til 24 m s højde og med et udlæg på 12m, og derover har vi faste samarbejdspartnere som både kender os rigtig godt op er vant til at udføre opgaverne i samarbejde med os, hvilket er nødvendigt for at overholde alle sikkerhedsregler. City Lighting & City El-anlæg Aps.

Instalation & Montering

%d bloggers like this: