Installationsløsninger

I City El-anlæg udfører vi alle former for almindelige el-installationer, som renovering af køkner, lejligheder og meget andre.

Hos os er kunden i centrum og vi leverer professionelle installationsløsninger til konkurrencedygtige priser. Udover almindelige el-opgaver udfører vi blandt andet følgende:

Belysningsanlæg:
Vi leverer og projekterer belysning af fx skulpturer og havebelysning og står gerne til rådighed med råd & vejledning
– vi har bl.a. egne agenturer til formålet.

ATEX installationer:
Med mere end 30 års erfaring fra oliebranchen udfører vi opgaver på tankanlæg og servicestationer i ind – og udland. Vi er opdateret på de nyeste ATEX regler og bekendtgørelser, herunder stærkstrømsbekendtgørelsen, hvilket giver tryghed for korrekt udført arbejde hver gang.

Udendørebelysning af store områder bygninger, banner mv.
Se også City Lighting.

Igennem snart 20 år har vi udført store og kompliceret belysningsopgaver for rigtig mange kunder i hele landet, vi finder altid den billigste og mest energivenlige løsning og tilbyder også udlejning af projektører.

Elsyn:
Vi har 45 års erfaring i elbranchen og kender derfor til de skiftende bestemmelser indenfor boliginstallationer.

Gennem vores samarbejde med Danske Bygningssagkyndige kan vi tilbyde HELE PAKKEN hvis du ikke orker.

Vi har de absolut de billigste seriøse priser og tilbyder altid at komme samtidig med den Bygningssagkyndige således at du ikke skal være hjemme to gange.

Energibesparelse:
Vi er godkendt energivejledere af Teknologisk Institut og udfører alle former for energivejledning. Vores solide erfaring med belysning gør, at vi kan råde & vejlede i korrekt valg af belysningskilder, herunder LED-belysning, så størst mulig energibesparelse opnås. Vi har kunder der har sparet mere
end 70 % på deres samlede energiforbrug.

Videoovervågning:
Vi leverer og monterer videoovervågning til alle formål – særligt har vi erfaring med videoovervågning i vanskelige miljøer og med ringe lysforhold. Kontakt os for mere info.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instalation & Montering

%d bloggers like this: